Kulcs Kérdés szabadulós játék

Change to the english site

Kaland Körút

kaland körút comic

Voltál már valaha potyautas? Ha igen, akkor biztosan ismered azt a bizsergető izgalmat, amit a bármikori lebukás veszélye okoz, és szívesen éled át újra ezt az érzést. Ha pedig még nem, akkor kár lenne lehagyni ezt a bakancslistáról!

A Kaland Körútban újragondoltunk Willy Fog fogadását!

Nálunk 80 nap helyett mindössze 60 percetek van, hogy körbeutazzátok a világot, mindezt ráadásul potyautasként, ahol állandóan a fejetek fölött lebeg a lebukás veszélye is. A Kaland Körúton az idővel versenyt futva átutazzátok a fél világot földön, vízen és levegőben, ahol a nem mindennapi díszletek gondoskodnak a tökéletes illúzióról.

Gondolnád, hogy a hajón, ahová felszöktél, még kormányozni is neked kell majd? Vagy hogy a vonaton elszundító kalauz és egy kedves utastárs is segít, hogy elkerüld a lebukást?

A jól ismert lakatokkal és zárakkal ugyan nálunk is találkozhatsz, de az igazi kihívásokat eddig ismeretlen, egyedi köntösbe bújtattuk. Ebben a játékban a küldetés teljesítéséhez nem egy út vezet. A játék több párhuzamos szálon fut, melyek mind mind a cél felé visznek!

Viharos vizeken át rengeteg megpróbáltatással teletűzdelt kaland vár rátok, a küldetés sikeres teljesítését pedig az jelenti, ha 60 percen belül visszajuttok a kiindulási helyére, immáron magatok mögött tudva egy Föld körüli utazást.

A Kaland Körút családbarát játéka két nehézségi szinten is játszható, könnyebb és nehezebb verzióban.
A könnyebb változatot  10-14 éves gyerekcsapatoknak, családoknak, kisebb létszámú (2-3 fős) vagy kezdő játékosoknak ajánljuk, míg a nehezebb változatot a nagyobb létszámú (5-6 fős) vagy rutinos "szabadulószobás" játékoknak ajánljuk.

Árak,kedvezmények LétszámÁr
Teljes ár 3-6 fő 14.000 Ft

Diákkedvezményes ár (elég 1 db diákigazolvány/csapat) 

3-6 fő 7.900 Ft
 Páros játék  2 fő  5.900 Ft

A játék jelenleg nem üzemel!

Csapatépítés:

Cégek számára csapatépítő játékok lebonyolítását vállaljuk. Egy időben akár 26 ember is részt vehet négy különböző témájú pályán. Egymás után akár több csapat is érkezhet, ilyenkor az időbeosztás eltérhet a szokásostól. Egyedi kérések esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-amilben, hogy személyre szabott ajánlatot dolgozhassunk ki Önnek!

 

Különleges alkalmak:

Lepd meg szerettedet az általad kiválasztott szobára szóló ajándékutalvánnyal, melyet a játék helyszínén személyesen vehetsz át! Még személyesebbé teheted az alkalmat azáltal, ha a játék egyik elemébe rejted el a neki szánt ajándékot, vagy a szobában vár egy meglepetés személy. Ilyen esetekben kérünk, a játék előtt egyeztess velünk!

Franchise és egyéb üzleti ajánlatokkal, kérdésekkel kérem, keressen e-mailben!

Üzemeltető: Egofitt Art Kft.
Helyszín: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 11. fsz. 2. (Játék kapucsengő)
Email cím: keyquestion.kulcskerdes@gmail.com