Kulcs Kérdés szabadulós játék

Change to the english site

Bonnie és Clyde

Bonnie & Clyde comic

80 évvel az eredeti páros halála után Budapesten egy rájuk kísértetiesen hasonlító rablópár fosztogatja a gazdag villákat. Ha ellátogattok hozzánk, akkor a rablópár  bőrébe bújva legálisan kipróbálhatjátok, hogy milyen betörni mások otthonába,  hisz megbízható forrásból értesültök róla, hogy ma este a Vadász házaspár nem tartózkodik budai villájában, sőt még a személyzet is szabadnapos. A kínálkozó alkalmat kihasználva lehetőségetek lesz ellopni a Vadász gyűjtemény legértékesebb darabját, a Mátyás kelyhet, amit féltve őriz a műkincskereskedő. Ám egy egyszerű betöréshez képest nem várt biztonsági berendezés állja utatokat már rögtön az elején. Profizmusotokra most igencsak szükség lesz ahhoz, hogy megszerezzétek, amiért indultatok. Ám az alvilágban ritkán alakulnak az események terv szerint. A villa átkutatása közben kiderül, hogy a tét sokkal nagyobb, mint azt gondoltátok. A pénz nagy úr, könnyen szül barátból ellenséget. Vajon sikerül-e mindennek ellenére megvalósítani a nagy dobást, vagy mások terveinek csapdájába estek? Tökéletes csapatmunkára lesz szükségetek ahhoz, hogy a végén zsákmány csörögjön a zsebetekben, nem pedig a bilincs a kezeteken!

A jelenlegi játékban megtalálható néhány játékelem a régi Bűnbarlang szoba utolsó verziójából (2014. aug.-2014.nov.). Ám akik előtte játszottak a pályánkon, azoknak bátran ajánljuk új, két szobás játékunkat, mert egy teljesen új élményben lesz részük. Látvány elemeket tartottunk meg a régi Kéjlak és Bűnbarlang szobákból, ám ezek ismerete a játék élményt nem rontja el visszatérő játékosaink számára.

Árak, kedvezményekLétszámÁr  
Teljes ár 3-6 fő 14.000 Ft
Diákkedvezményes ár (elég 1 db diákigazolvány/csapat) 3-6 fő 7.900 Ft

 Páros játék

 2 fő 5.900 Ft 


A játék jelenleg nem üzemel!


 
 

Csapatépítés:

Cégek számára csapatépítő játékok lebonyolítását vállaljuk. Egy időben akár 26 ember is részt vehet négy különböző témájú pályán. Egymás után akár több csapat is érkezhet, ilyenkor az időbeosztás eltérhet a szokásostól. Egyedi kérések esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-amilben, hogy személyre szabott ajánlatot dolgozhassunk ki Önnek!

Legénybúcsúk, lánybúcsúk:

A Kéjlakot kifejezetten erre az eseményre terveztük és csak telefonon előre egyeztetett időpontokra nyitjuk meg kapuit. Emellett a Kaland Körút szobánk témáját tekintve is kitűnő egy emlékezetes legény- ill. lánybúcsú egyik állomásának.

Különleges alkalmak:

Lepd meg szerettedet az általad kiválasztott szobára szóló ajándékutalvánnyal, melyet a játék helyszínén személyesen vehetsz át! Még személyesebbé teheted az alkalmat azáltal, ha a játék egyik elemébe rejted el a neki szánt ajándékot, vagy a szobában vár egy meglepetés személy. Ilyen esetekben kérünk, a játék előtt egyeztess velünk!

Franchise és egyéb üzleti ajánlatokkal, kérdésekkel kérem, keressen e-mailben!

Üzemeltető: Egofitt Art Kft.
Helyszín: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 11. fsz. 2. (Játék kapucsengő)
Email cím: keyquestion.kulcskerdes@gmail.com